Auf Wiedersehen
Door: webmaster
03 Mei 2008 | Nederland, Monster
Na een laatste week van leuke dingen doen met de meiden en de verjaardag van de koningin, is dan eindelijk zo ver! Tijd van afscheid is gekomen..
Morgen vertrek ik met m'n ouders, Vic en Carool naar Schiphol. Daar zie ik Chris dan, waarmee ik heerlijk op reis ga! :)
We vertrekken rond half 1 's middags met het vliegtuig richting Paramaribo waar we dan daar om half 5 's middags aankomen. Heerlijk, 5 uur tijdsverschil!
De eerste week houden we lekker rustig door de omgeving een beetje te verkennen en van het strand te genieten, als dat gaat lukken met die tropische buien tussendoor, aangezien we in de grote regentijd zitten!
We gaan er natuurlijk niet alleen naar toe voor het lekkere weer, maar gaan zelfs nog even wat aan school doen.. :P
We gaan onderzoek doen naar het rekenonderwijs op een kansarme school in een wat armere buurt die onze hulp misschien nog wel goed kan gebruiken. Dit willen we gaan doen door materialen en leskisten te ontwikkelen gericht op klas 1 en 2 (groep 3/4).
Hopelijk kunnen we ze hier mee helpen, anders moeten we toch nog even snel iets anders verzinnen...
De komende drie maanden zijn lekker volgepland, aangezien Vic en m'n ouders ook nog even gezellig langskomen!
Om niet iedereen te vergeten heb ik braaf het boek en het fotolijstje van de meiden meegenomen in m'n koffer, wat lichtelijk overgewicht tot gevolg heeft! 25 Kilo is ook veel te weinig voor een vrouw! :P
Ik ga nog een laatste nachtje van mijn eigen bed genieten en ik hou jullie op de hoogte !
Liefs
Dikke kus! -
03 Mei 2008 - 11:07
Arkiej:
Lieve loes,
jullie zitten nu lekker in het vliegtuig richting Suriname!
Meid, geniet er lekker van en veel succes met jullie onderzoek.
Tot snel ;)
xxx -
03 Mei 2008 - 11:44
Mam:
Je ziet het, je moeder leert snel. dikke kus!! -
03 Mei 2008 - 12:53
Vic:
AAAHHHHHH ik mis je nu al!!!
Veel plezier, ik ga eens even kijken waar je nu vliegt!!!
Kusss -
03 Mei 2008 - 13:12
Broertjelief!:
Vergeet je niet te genieten van de drie maanden die je weg bent, dat doen wij tenslotte ook! ;)
Have fun! X -
03 Mei 2008 - 16:01
Naath:
Hey Loes,
Nog een paar uurtjes zitten en dan ben je in Suri :D
Ben echt benieuwd hoe het daar is, hoop snel wat van jullie te horen!
Enjoy!
X-jes -
03 Mei 2008 - 19:16
Jen:
Loes, echt heel veel plezier in Suriname. Geniet er lekker van en kijk maar veel in ons boekie :D
Liefs en dikke kus! -
04 Mei 2008 - 05:58
Gonny En Gerard:
Goedemorgen Marloes
We hopen dat je een goede reis hebt gehad. Veel plezier en veel succes.
04 Mei 2008 - 09:25
De Berregies:
Mogguh Marloes, nou we hebben je gevonden hoor, en ga je volgen, veel succes daar en tot horens. -
04 Mei 2008 - 12:14
De Nolletjes :
Lieve Marloes, hoop dat je een goede vlucht heb gehad.geniet maar van je eerste vrije week.we blijven je volgen.groetjes. -
04 Mei 2008 - 19:35
Jan En Annet:
Hai marloes,goede vlucht gehad hopelijk,en nu genieten!!! -
05 Mei 2008 - 09:08
Jane:
en is de reis meegevallen ? -
05 Mei 2008 - 09:52
Saar:
Loessie geniet ervan!! Wij gaan vandaag voor het eerst naar het schooltje toe, ben benieuwd. We houden jullie verhalen bij! Have fun! Kusje -
05 Mei 2008 - 15:07
Martine:
Loesje! Hoe is het in Suri? Als ik Chris dr bericht lees komt het allemaal wel goed met jullie daar! :) Leuk hoor! Hoop snel een berichtje van jou te lezen
Liefs Xx -
06 Mei 2008 - 05:38
Wilbert En Ingrid:
Goeie reis gehad? Even aclamatiseren en dan genieten en af en toe wat doen....heel veel succes -
10 Mei 2008 - 16:53
Jane:
we hebben je afgelopen donderdag al gemist, war hartstikke druk en Marleen was er niet van haar paard gevallen. Hoe gaatie daar ? al leuke dingen beleefd, o,ja ik zag je moeder nog op strand ze heeft mij niet gezien. Was druk aan de praat met iemand. De groetjes en geniet ervan.